Verschillende soorten stempels

stempel

Bij bureaustempels.be kunt u de stempel laten maken waar u naar op zoek bent. Dit kan variëren van een bedrijfsstempel met een logo of met uw adresgegevens tot een stempel voor de boekhouding. Het aanbod bestaat uit verschillende soorten zoals de datumstempels, handstempels of numeroteurs. Ook als u opzoek bent naar grotere afmetingen kunt u bij hun terecht.

bureaustempels.be kunnen een stempel maken waarop al uw bedrijfsgegevens komen te staan. U heeft een ruime keuze uit verschillende merken en formaten. Onze top merken bestaan uit Colop en Trodat. Beide merken hebben een brede collectie waarbij er onder andere aandacht wordt besteed aan duurzaamheid en hygiëne. Colop heeft een antibacteriële stempel die speciaal voor de gezondheidszorg en cleanrooms is ontworpen. Deze kan ook aangepast worden met tekst of logo. U kunt de stempels gebruiken op verschillende ondergronden. Voor het beste resultaat is het daarom belangrijk om de inkt te kiezen die het meest geschikt is voor de ondergrond die u gaat gebruiken. Alle zelfinktende stempels maken gebruik van een inkt op waterbasis om te voorkomen dat het snel uitdroogt. U kunt kiezen uit de kleuren zwart, blauw, rood en groen. De handstempels worden gebruikt in combinatie met een los stempelkussen. Deze losse stempelkussens zijn er met allerlei inktsoorten voor diverse toepassingen. bureaustempels.be heeft een groot aanbod aan inkten in verschillende kleuren die weer voor verschillende toepassingen geschikt zijn.

Een stempel maken

Snel en gemakkelijk een eigen stempel ontwerp maken? Daar heeft bureaustempels.be een handige en gratis online creator voor. Hier maakt u met behulp van verschillende mogelijkheden uw eigen ontwerp. Met behulp van templates wordt u op weg geholpen, maar u kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp maken. U kunt uw eigen tekst aanpassen met lettertype, lettergrootte en verschillende marges. Als u een logo of afbeelding toe wilt voegen heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende templates die de creator aanbiedt. Maar als u al een eigen ontwerp heeft, kunt u deze makkelijk uploaden. Het bestand moet een minimale resolutie van 600 dpi hebben en moet in zwart/wit weergeven zijn. Zo maakt u een ontwerp voor uw stempel die uiteindelijk een mooie stempelafdruk zal geven.

Als u tevreden bent met uw ontwerp,  en u maakt de bestelling af dan wordt deze direct geproduceerd. Met de lasermachine graveren zij uw ontwerp in het stempelrubber. De laser zorgt voor een scherpe afdruk waardoor alle details zichtbaar zijn. Vervolgens wordt dit gegraveerde stempelplaatje onder het stempelmontuur geplaatst. Tijdens dit proces wordt het stempelrubber en uw bestelling meerdere keren gecontroleerd. Zo wordt het rubber bijvoorbeeld nagekeken om er zeker van te zijn dat er geen oneffenheden te zien zijn. Op deze manier zorgt bureaustempels.be ervoor dat de stempels van goede kwaliteit zijn.

Comments are disabled.