Thermosflessen als geschenk

Thermosflessen als geschenk

Nederlanders zijn een bezig volkje. We zijn vaak onderweg en trekken er graag op uit. Vooral bij mooi weer gaan we massaal naar het strand, een pretpark, dierentuin of gaan we lekker op het terras zitten na een dagje winkelen. Als we veel onderweg zijn, willen we ook graag iets meenemen. We blijven immers Nederlanders, dus boterhammen, snoep en drinken gaat gewoon mee in de tas. Het is daarom ook handig om een thermosfles mee te nemen? Een thermosfles? Waarom dan? Dat leggen we graag uit hieronder.

Thermosfles voor warme en koude dranken

Zoals gezegd zijn we vaak onderweg. Vaak in alle haast vergeten we dan ook goed te drinken. Een thermosfles kan dit oplossen. Het mooie van een thermosfles is dat deze warme dranken warm houdt, en koude dranken koud. Warme dranken blijven tot wel 12 uur warm in een gemiddelde thermosfles en koude dranken wel 24 uur. Dit kan natuurlijk verschillen per thermosfles, maar dit is gemiddeld genomen. Hierdoor kunnen we dus rustig koffie en thee meenemen en koude dranken zoals ranja, water en koolzuurhoudende dranken. Zo ben je er van verzekerd dat je lekker lang kan genieten van jouw koffie of thee en dat het drinken lekker koud blijft, ook al is het 30 graden buiten. Niets is namelijk vervelend dat lauwe cola of warm water drinken. Op warme dagen willen we het liefst iets kouds.

Diverse thermosflessen voor iedereen

Er is enorm veel keuze in thermosflessen. Dat komt onder andere doordat er verschillende maten zijn in thermosflessen, bijvoorbeeld kleine thermosflessen van 30 cl., de standaard variant van 50 cl. en de grote thermosflessen vanaf 1 liter. Ook zijn er natuurlijk diverse kleuren verkrijgbaar en zijn er steeds meer thermosflessen gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe. Thermosflessen worden ook steeds luxer. Zo zijn er ook thermosflessen die de temperatuur aangeven van de inhoud van de fles. Na een aantal uur weet je dus precies hoe warm jouw koffie nog is. Superhandig!

Thermosflessen personaliseren als geschenk

Thermosflessen zijn dus erg handig om bij de hand te hebben. Vooral als je met vrienden of familie veel onderweg of een dagje naar de dierentuin gaat. Het is daarom leuk om een thermosfles als geschenk te geven. Vooral voor bedrijven is het leuk om een thermosfles te laten bedrukken en deze cadeau te geven aan klanten of werknemers. Zet het logo van het bedrijf op de fles, of laat de fles helemaal personaliseren met een rondom bedrukking. Zo heeft jouw klant of werknemer een leuk geschenk en maken ze tevens nog reclame voor jou onderneming ook!

Wil je een thermosfles bedrukken? Laat dit dan doen bij BudgetGift.nl. BudgetGift.nl heeft een ruim assortiment thermosflessen, scherpe prijzen en snelle levertijden. Daarnaast bieden ze ook nog een goede service en geven ze jouw graag advies welke thermosfles bij jou past. Laat jouw thermosfles prachtig bedrukken als geschenk bij BudgetGift.nl.

Comments are disabled.